MEHMET PORAY

Yazı İşleri Müd. Vek.

14.02.1996 Tarihinde Lüleburgaz'da doğdu. İlköğretimini Pınarhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda lise eğitimi ise Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi'nde tamamladı. Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. 04.11.2019 tarihinde Pınarhisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde göreve başlamış olup, 06.09.2021 tarihinden itibaren yazı işleri Müdürlüğü görevine vekalet etmektedir. Halen, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Üniversitesinde yüksek lisans, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesinde ziraat mühendisliği, Kırklareli Üniversitesinde de inşaat bölümünde eğitimine devam etmektedir.