İHSAN TALAY

BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS BAŞKANI

1985 yılında Pınarhisar’da doğdu.

Erciyes Üniversitesi’nin İnşaat Teknolojisi Bölümü’nden mezun olduktan sonra eğitimine, Kırıkkale Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde devam ederek Beykent Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

2010-2012 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol-Asfalt Şube Müdürlüğü’nde görev yaptı.

İyi derecede İngilizce bilen Sn. İhsan Talay, iş ve kültürel amaçlı olarak, dünyanın farklı kıtalarında bulunan pek çok ülkeye seyahat etti ve böylece 34 dünya ülkesini görerek kültür, yaşam, şehirleşme, ekonomi ve insan ilişkileri açısından önemli ölçüde tecrübe sahibidir.

T.C. Pınarhisar Belediye Başkanlığı

Kırklareli ili Pınarhisar Belediyesi'ne ait kurumsal web sitesi. Pınarhisar Belediyesi'nden güncel haberler, projelerimiz, hizmetlerimiz ve e-belediye işlemleri

Pınarhisar Belediyesi

Camiikebir Mah. İstanbul Caddesi No:8
39300 Pınarhisar / Kırklareli

Belediye Yazılımı: Rota Bilişim © Tüm Hakları Saklıdır.