Pınarhisar’ımızda bir ilke daha #imza atıyoruz. Pınarhisar’ımızı #yenilenebilir Enerji ile tanıştırıyoruz

04 Aralık 2021 10:27 Pınarhisar Belediyesi 240

Pınarhisar’ımızda bir ilke daha #imza atıyoruz.
Pınarhisar’ımızı #yenilenebilir Enerji ile tanıştırıyoruz.
Başkan Talay Yaptığı açıklamada;
"#GES (Güneş Enerjisi Santrali) projemize başlıyoruz.
GES #projemizi bu ay içinde başlatarak 2 ay gibi kısa bir sürede yapımını tamamlayacağız inşaallah.
Arıtma tesisimizin hemen yanında, tüm kurum görüşleri alınarak, ihalesi gerçekleştirilen GES projemizin ilk #kazmasını bu ay içinde vuruyoruz.
800 kW olarak tasarladığımız projemizin #yatırım bedeli yaklaşık olarak 7.850.000 TL olarak gerçekleşecek.
Bu yatırım ile 4 yıl gibi bir sürede elde edeceğimiz elektrik #finansman getirisi ile projemiz kendi kendini karşılayacak inşaallah.
Daha sonrasında Belediyemize düzenli bir şekilde aylık 250.000 TL Civarında aylık getiri sağlayarak ilçemizin #gelişimi için hazırladığımız projelere ekonomik katkı sağlayacak.
Pınarhisar’ımızı yenilenebilir enerji ile tanıştıracak olmanın #mutluluğunu yaşıyorum. Hamdolsun.
Pınarhisar’ımıza hayırlı olsun"dedi.